Futsal prvaci BiH na prijemu u Gradskoj vijećnici, gradonačelnik Bešlić čestitao ekipi Mostar SG na osvojenoj tituli prvaka

 

             0bjava : C i b o s M.Dž / 2o. o4. Četvrtak 2o17.

             E--mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

             FC M0STAR SG ; LIGA PRVAKA ''STANUJE '' U  M0STARU ../ UPRILIČEN  PRIJAM  K0D  GRAD0NAČELNIKA 

             Gradonačelnik Ljubo Bešlić  čestitao  na  osvojenoj  tituli  futsal prvaka  BiH 

Fotografija Portal Reporter M365.com.Fotografija Portal Reporter M365.com.

Fotografija Portal Reporter M365.com.Fotografija Portal Reporter M365.com.Fotografija Portal Reporter M365.com.

 

*Mostar SG *,prvaci BiH u futsalu na prijamu u Gradskoj vijećnici kod gradonačelnika Mostara -- Ljube Bešlića .
Ured Sportskog saveza Mostara i Gradska vijećnica ,zajednički danas upriličili PRIJAM za najbolju momčad u B h. futsal natjecanju , u sezoni 2o16.- 2o17. godini .

Gradonačelnik Mostara, sa suradnicima, upriličio je danas u Gradskoj vijećnici prijam za igrače, stručni stožer i rukovodstvo FC Mostar SG , koji su nedavno postali prvaci u Futsal ligi BiH.

Prijemu su prisustvovali i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara. na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem.

Gradonačelnik Bešlić posebno je naglasio da je osvojena titula državnog prvaka svojevrsna promocija sporta i Grada Mostara i da su članovi FC Mostar SG jedna dobra priča Grada Mostara..

"Borili ste se do posljednje kapi znoja za osvojenu titulu, ali i za promociju imena Mostara. Uložili ste dosta truda i odricanja, da bi danas postali ponos svih građana Mostara. Vjerujem da ćete, uz ovakav rad stručnog štaba ,dostojno reprezentovati Mostar i BiH u Ligi za prvaka. Uz to, imate šansu da u subotu, u revanš utakmici finala Kupa BiH, osvojite i duplu krunu, što bi bila prava nagrada za vaš rad" kazao je Bešlić.

Predsjednik SS Grada Mostara Hasan Šišić izrazio je očekivanje da će Mostar SG Staklograd u subotu, u Sarajevu, biti bolji od ekipe Centar i da će pehar osvajača Kupa BiH stići u Mostar.

Gradonačelnik Bešlić je predstavnicima MNK Mostar Stari Grad uručio novčanu donaciju, te priznanje za osvojeni naslov prvaka Bosne i Hercegovine, a prvi čovjek grada dobio je dres MNK Mostar SG s brojem 24.

MNK Mostar Stari Grad na dobrom je putu da osvoji duplu krunu. U prvom susretu finala Kupa Mostarci su pobijedili Centar s 5:3, a uzvrat se igra u subotu u 18 sati u Sarajevu. !

 

     REP0RTERm365.com ............i    na  Facebook  !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

Top